CHP Lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu’la Birlikte KKTC’ye Gittiğini Duyurdu

16.03.2023

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gittiklerini duyurdu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depreminde, Adıyaman’daki İsias Hotel’inde konaklayan 31 turist rehberi ve KKTC’li ortaokul voleybol takımı kafilesinden 25’i çocuk 35 kişi ile onlarca insan kişi hayatını kaybetmişti.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bu sabah sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Adıyaman İsias Hotel’de hayatını kaybeden Kıbrıs kafilesinin ailelerini ziyaret etmek üzere eşi Sayın Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gittiklerini duyurdu.

CHP lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Yavru vatanımızın evlatları, Adıyaman İsias Hotel’de cinayete kurban gittiler. Ailelerle görüşmek üzere, Selvi Hanım ile az önce KKTC’ye geldik. Yavru vatanın çığlığına sessiz kalınmayacak. Selvi Hanım ve benim için, hayatımızın en zor günlerinden biri bugün olacak."

Benzer Haberler